Zakelijk transport. Bel Scheepstra Koeriers!

Scheepstra Koeriers levert al jaren aan de zakelijke markt. Begonnen als regionale distributeur en inmiddels volwassen geworden in de grote koeriersmarkt. Voor de zakelijke markt zijn wij een betrouwbare partner. Ons wagenpark bestaat inmiddels uit een tiental auto’s in diverse maten, waardoor geen pakket of zending te groot of te klein is. Ook geconditioneerd transport groot of klein kan door ons vervoerd worden.

Wij leveren 24 uur per dag en 7 dagen per week!

 

Scheepstra Koeriers is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Dat moet ook wel, want uw pakket moet op de gewenste tijd bij de klant terechtkomen.

Alle diensten op een rij

ORDER PLAATSEN

Als u bekend bent bij XL koeriers, kunt u direct online het planningsformulier invullen. Zoals u van ons gewend bent, reageren wij direct naar u om de zending in te plannen.

> DIRECT ORDER PLAATSEN

Verzending alle pakketten

Spoed transporten

Overnight pakketdienst

Huis aan huis bezorging

Boodschappenservice

Postbusservice

Afhaal en bezorgservice

Opslag (evt gekoeld)

Warehousing

uw planning 

vervangend personeel
bij ziekte

Afleveren /installeren witgoed

…eigenlijk alle koeriersdiensten

Heeft u snel een spoedkoerier nodig? Bel scheepstra koeriers
Heeft u snel een spoedkoerier nodig? Bel scheepstra koeriers

Zo ziet u maar waarom wij ons niet voor niets uw “coolste” koerier noemen.

SCHEEPSTRA KOERIERS

Met Scheepstra Koeriers heeft u de beschikking over een Europees dekkend netwerk. Door een goede samenwerking met andere bedrijven verspreid door geheel Europa kunnen wij snel en betrouwbaar inspringen op uw wensen. Tevens is het verzorgen van zendingen buiten Europa voor ons geen probleem, desgewenst gaat er iemand mee op het vliegtuig om het transport te begeleiden tot aflevering bij uw klant.
Scheepstra Koeriers is gespecialiseerd in het geconditioneerd vervoer van -25gr C tot +25gr C. Vanuit onze planning in Oosterwolde worden alle opdrachten vakkundig, betrouwbaar en snel aangestuurd.