Geconditioneerd fijnmazige distributie

Scheepstra Koeriers is onderdeel van een zeer groot en fijnmazig distributie netwerk. Dit netwerk bestaat uit tal van koeriers die tezamen uw producten op de juiste wijze kunnen transporteren.

Dit kan zowel bevroren, gekoeld en ongekoeld!

Vanuit dit geconditioneerd fijnmazige distributienetwerk kunnen wij pakketten en transporten leveren op elk adres in Nederland, zowel: gekoelde of bevroren leveringen, huis aan huis, zakelijk naar zakelijk of zakelijk naar particulier: 

Dus ook voor specialistisch, geconditioneerd transport kiest u voor Scheepstra Koeriers. Met Scheepstra Koeriers haalt u een betrouwbare partner in huis die aan alle strenge eisen voldoet en uw zending op het gewenste tijdstip bij de eindgebruiker levert.

 

Scheepstra Koeriers is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Dat moet ook wel, want uw pakket moet op de gewenste tijd bij de klant terechtkomen.

Direct order plaatsen

Als u bekend bent bij XL koeriers, kunt u direct online het planningsformulier invullen. Zoals u van ons gewend bent, reageren wij direct naar u om de zending in te plannen.

> DIRECT ORDER PLAATSEN

Zo ziet u maar waarom wij ons niet voor niets uw “coolste” koerier noemen.

SCHEEPSTRA KOERIERS

Met Scheepstra Koeriers heeft u de beschikking over een Europees dekkend netwerk. Door een goede samenwerking met andere bedrijven verspreid door geheel Europa kunnen wij snel en betrouwbaar inspringen op uw wensen. Tevens is het verzorgen van zendingen buiten Europa voor ons geen probleem, desgewenst gaat er iemand mee op het vliegtuig om het transport te begeleiden tot aflevering bij uw klant.
Scheepstra Koeriers is gespecialiseerd in het geconditioneerd vervoer van -25gr C tot +25gr C. Vanuit onze planning in Oosterwolde worden alle opdrachten vakkundig, betrouwbaar en snel aangestuurd.

Heeft u snel een spoedkoerier nodig? Bel scheepstra koeriers