Particuliere koeriersdiensten! Bel Scheepstra!

Scheepstra Koeriers levert niet alleen aan de grote zakelijke markt maar ook aan de kleinere, groeiende, particuliere markt. Heeft u grote of kleine transporten nodig? Neem eens contact met ons op. Ons wagenpark heeft een aantal auto’s die ideaal zijn voor deze pakketzendingen in kleinere ritten. Wij rijden door heel Nederland met eigen auto’s en door heel Europe met een netwerk van goed geselecteerde koeriers. 

Wij leveren 24 uur per dag en 7 dagen per week!

 

Scheepstra Koeriers is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Dat moet ook wel, want uw pakket moet op de gewenste tijd bij de klant terechtkomen.

Alle diensten op een rij:

ORDER PLAATSEN

Als u bekend bent bij XL koeriers, kunt u direct online het planningsformulier invullen. Zoals u van ons gewend bent, reageren wij direct naar u om de zending in te plannen.

> DIRECT ORDER PLAATSEN

Verzending alle pakketten

Spoed transporten

Overnight pakketdienst

Huis aan huis bezorging

Boodschappenservice

Postbusservice

Afhaal en bezorgservice

Opslag (evt gekoeld)

Warehousing

…eigenlijk alle koeriersdiensten

Zo ziet u maar waarom wij ons niet voor niets uw “coolste” koerier noemen.

SCHEEPSTRA KOERIERS

Met Scheepstra Koeriers heeft u de beschikking over een Europees dekkend netwerk. Door een goede samenwerking met andere bedrijven verspreid door geheel Europa kunnen wij snel en betrouwbaar inspringen op uw wensen. Tevens is het verzorgen van zendingen buiten Europa voor ons geen probleem, desgewenst gaat er iemand mee op het vliegtuig om het transport te begeleiden tot aflevering bij uw klant.
Scheepstra Koeriers is gespecialiseerd in het geconditioneerd vervoer van -25gr C tot +25gr C. Vanuit onze planning in Oosterwolde worden alle opdrachten vakkundig, betrouwbaar en snel aangestuurd.

Heeft u snel een spoedkoerier nodig? Bel scheepstra koeriers